Todos Arquitetura | Reserva
23044
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23044,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

RESERVA

Metal rails define the structure and, in dialogue with the concrete blocks of the walls and with the white resin of the floor, determine the industrial and cool identity of the project for Reserva store, in Shopping Higienópolis, São Paulo.

The pipes connect to a pergola that houses the entire electrical installation of the store.

This structure is completely independent of the walls and imparts lightness to the space.

Equalizers on the walls of the first floor indicate the movement of buying and selling miles.

O projeto, apresentado em um concurso promovido pela marca, cria uma espécie de cubo branco de caráter high tech que permite a exposição de textos e frases que contam um pouco das ações sociais que a marca Reserva promove.